Oliebehandling af trægulve

–Hold dit gulv flot

Smukke gulve med oliebehandling

Trægulve er med tiden blevet meget populære blandt danskerne, da de blandt andet er kendt for deres lange levetid og smukke naturlige look. Det kræver dog, at man vedligeholder og passer på sine gulve, så de kan holde i mange år. Oliebehandlede trægulve er lette at vedligeholde. Oliebehandlingen skåner gulvene og synliggøre træets åretegninger samt naturlige glød efter en gulvafslibning eller gulvafhøvling.

En central del af denne vedligeholdelse er god oliebehandling. Derfor udfører vi også denne service hos B. B. Jørgensen Gulvservice, så du kan holde dit gulv pænt. Vi løser opgaver i Hellerup, København og andre omkringliggende byer.

Hvilken gulvbehandling skal i vælge?

Indledningsvis slibes gulvet, hvorefter det behandles med olie. En lud- eller oliebehandling er den allermest naturlige overfladebeskyttelse til dit trægulv, da den fremhæver træet struktur og åretegning. Taler vi om en blød træsort, vil gulvet blive meget behageligt og blød herefter. Olie finder i forskellige nuancer, både naturlige farver og hvid. Man benytter for eksempel den hvide træolie til at fremhæve de lysetræsorter. Kommer der ridser, pletter eller andre mærker, er det forholdsvist nemt at slibe det væk eller behandle med olie. Har man et gulv, der skal være meget slidstærkt vil vi dog anbefale lakering af trægulve, da det giver en hårdere overflade.

Regelmæssig oliebehandling er alfa og omega

Efterfølgende er det vigtigt, at du indimellem giver gulvet olie, så det vedligeholdes bedst muligt. Gulvet behøver naturligvis ikke at blive slebet hver gang, men oliebehandlingen er et must til tider.

Det er selvfølgelig også en smagssag, hvorvidt oliebehandling er den rette løsning for lige jer. Vi giver naturligvis vores professionelle vurdering, og sammen finder vi den bedste løsning både praktisk og udseendemæssigt. Efter vi har udført slibning og oliebehandling, sørger vi for at give dig gode råd med på vejen, så du kan gøre dit til at holde gulvet pænt. Med solid erfaring er i sikret et grundigt håndværksmæssigt resultat i den højeste kvalitet, når i benytter os som jeres gulvpartner.

Vi klarer opgaver i alle størrelser

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice løser vi opgaver for private, det offentlige og virksomheder. Vi kan klare alt fra mindre opgaver til større opgaver, og vi har mange års erfaring med at ordne gulve i Hellerup, København og det øvrige lokalområde. Vi kommer gerne ud og kigger på jeres gulve, så vi sammen kan komme frem til den bedste løsning, efter jeres ønsker og behov. Vi er altid klar med råd og vejledning omkring vedligeholdelse af jeres gulve, og leverer naturligvis en service, alle parter er tilfredse med.

Ønsker du at få lysnet dine gulve, og har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores ludbehandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 51 21 96 eller på e-mail bbgulvservice@gmail.com​.

Årets håndværker

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice er vi meget glade og stolte over, at være blevet Årets Gulvlægger i 2018 og 2021 samt Årets Gulvsliber i 2019, 2020 og 2021.

Det vigtigste for os er dog, at vores kunder er glade for det arbejde vi leverer. Derfor sætter vi en stor ære i at levere flotte resultater til tiden – og til en fornuftig pris.

Glade kunder betyder nye kunder

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

Få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en gulvspecialist til din næste gulvopgave? Så tøv ikke med at kontakte Bechir hos B. B. Jørgensen Gulvservice – hos os er du i bedste hænder! I Tvivl? Så tag et kig på vores anmeldelser på håndværker.dk eller anmeld-håndværker.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os.

© Copyright - B.B. Jørgensen Gulvservice