Ludbehandling af gulve

–Hold dit gulv pænt

Gør gulvet pænt igen med en ludbehandling

Det kan ikke undgås, at trægulve med årene bliver slidte og risede. Hverdagen, børn og kæledyr sætter præg på gulvene, og det kan betyde, gulvene trænger til en kærlig hånd. En ludbehandling sørger for, at træet ikke udvikler sig, og det bremser processen, der med tiden gør træet gult, når det udsættes for sollys. Det betyder, at trægulvet fortsat vil fremstå som værende lyst og pænt, hvorfor en ludbehandling er særdeles anbefalelsesværdig. Ludbehandlinger bør kun foretages på ubehandlede gulve, eller gulve der netop er blevet afslebet.

Hold væske ude med en ludbehandling

En ludbehandling har også den effekt, at trægulvet bliver mindre modtageligt overfor væske. Hvis man således spilder vand på sit stuegulv, vil dette ikke sive ned i træet i samme grad, som var gulvet ikke behandlet.

En ludbehandling er også med til at beskytte træet mod mindre hakker og ridser. Behandlingen medvirker til at træet rejser sig naturligt. Denne behandling er dog ikke værd at anbefale til trægulve i køkkener, da fedtstof kan trænge igennem. Ludbehandlingen efter gulvafslibning eller afhøvling åbner porrerne i træet, og kan derfor ikke stå alene. Når vi har behandlet med ludbehandling, efterbehandler vi derfor med olie eller sæbe for at give ekstra overfladebeskyttelse.

Herudover giver en lud- og sæbehandling også mulighed for at få træet til at ånde og arbejde i forhold til rummets temperatur og fugtighed, dette medvirker til et behageligt indeklima. Efter behandlingen vedligeholdes gulvet med sæbespåner opløst i vand.

Vi klarer opgaver i alle størrelser

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice løser vi opgaver for private, det offentlige og virksomheder. Vi kan klare alt fra mindre opgaver til større opgaver, og vi har mange års erfaring med at ordne gulve i Hellerup, København og det øvrige lokalområde. Vi kommer gerne ud og kigger på jeres gulve, så vi sammen kan komme frem til den bedste løsning, efter jeres ønsker og behov. Vi er altid klar med råd og vejledning omkring vedligeholdelse af jeres gulve, og leverer naturligvis en service, alle parter er tilfredse med.

Ønsker du at få lysnet dine gulve, og har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores ludbehandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 51 21 96 eller på e-mail bbgulvservice@gmail.com.

Årets håndværker

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice er vi meget glade og stolte over, at være blevet Årets Gulvlægger i 2018 og 2021 samt Årets Gulvsliber i 2019, 2020 og 2021.

Det vigtigste for os er dog, at vores kunder er glade for det arbejde vi leverer. Derfor sætter vi en stor ære i at levere flotte resultater til tiden – og til en fornuftig pris.

Glade kunder betyder nye kunder

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

Få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en gulvspecialist til din næste gulvopgave? Så tøv ikke med at kontakte Bechir hos B. B. Jørgensen Gulvservice – hos os er du i bedste hænder! I Tvivl? Så tag et kig på vores anmeldelser på håndværker.dk eller anmeld-håndværker.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os.

© Copyright - B.B. Jørgensen Gulvservice