Lakering af gulv

–Gør gulvet slidstærkt

Gulvlakering udført af professionelle

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice sørger vi altid for at gøre vores til, at dit trægulv bliver så flot og velholdt som muligt.

Derfor foretager vi også gulvlakering, når der er behov for dette, og vi foretager alle former for gulvlakering, hvorfor vi helt sikkert også kan foretage lakering af dine gulve. Vi foretager blandt andet lakering af gulvet efter afslibningen, så du får det bedst mulige resultat – både i form og funktion. Efter vi har foretaget gulvafslibningen, har dine trægulve behov for en beskyttende overflade, så gulvene kan afvise vand og snavs samt forhindre slid og misfarvninger.

Lakken fremhæver den naturlig smukke struktur i træet, samt fungerer som beskyttelse og finish. Gulvlakken kan naturligvis ikke rette op på ridser, misfarvninger og skader, der allerede er i gulvet, men dette kan ordnes med en afslibning eller afhøvling, hvor vi fjerner den tidligere overfladebehandling.

Skal du have lakeret dine gulve?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lakering af gulv, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 51 21 96 eller skriv en e-mail til bbgulvservice@gmail.com​ eller via vores kontaktformular her. Vi tilbyder alle former for gulvservice og er altid klar med professionel rådgivning og vejledning.

God beskyttelse med lakering af gulv

Den vigtigste funktion, som gulvlakeringen udfylder, er, at dit gulv bliver mere slidstærkt. På det almindelige trægulv bliver der trådt mange skridt, slæbt mange stole og lignende, hvorfor det er vigtigt med et trægulv med god beskyttelse, som ikke er alt for modtageligt over for dette.

Lakering af gulv gør dit trægulv mere resistent over for skader, hvilket mindsker mængden af ridser og slid, hvilket i sidste ende betyder, at dit trægulv holder sig flot i mange år.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i, hvordan du ønsker at rummets finish og stil skal være. Gulvlakken fås i mat, højglans lak og ultramat. De fleste lakker indeholder UV beskyttelse, så gulvet forhindres i at lysne hvis den kommer i kontakt med solen. Få det bedste resultat med:

  • Lyst gulv – lakering af gulv med hvidlak,
  • Naturlig træfarve – lakering af gulv med natur lak
  • Blank overflade – lakering af gulv med blank lak

Herudover tager vi stilling til hvorvidt, der skal benyttes en vandbaseret eller oliebaseret gulvlak. I tæt dialog med dig, finder vi sammen den bedste løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Årets håndværker

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice er vi meget glade og stolte over, at være blevet Årets Gulvlægger i 2018 og 2021 samt Årets Gulvsliber i 2019, 2020 og 2021.

Det vigtigste for os er dog, at vores kunder er glade for det arbejde vi leverer. Derfor sætter vi en stor ære i at levere flotte resultater til tiden – og til en fornuftig pris.

Glade kunder betyder nye kunder

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

Få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en gulvspecialist til din næste gulvopgave? Så tøv ikke med at kontakte Bechir hos B. B. Jørgensen Gulvservice – hos os er du i bedste hænder! I Tvivl? Så tag et kig på vores anmeldelser på håndværker.dk eller anmeld-håndværker.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os.

© Copyright - B.B. Jørgensen Gulvservice