Gulvafslibning til gode priser

–Trænger gulvene til en kærlig hånd?

Giv dit trægulv nyt liv med en gulvafslibning

For at holde trægulvet pænt skal det naturligvis plejes, og i den forbindelse kan der være behov for en gulvafslibning. Med en gulvafslibning opfrisker eller reparerer vi de gamle og slidte gulve. Gulvafslibning foretages typisk, når gulvene er slidte, eller hvis de skal behandles, så væske ikke siver ned i gulvet. Dertil kommer, at gulvet kan farves med hvid pigmentering eller mørk olie. Resultat bliver et pænt og jævnt gulv, fri for ridser og misfarvninger

Hos B.B. Jørgensen foretager vi hellere end gerne gulvafslibning nær Hellerup og i København samt omegn – vi gør det med top moderne og professionelle maskiner – eksempelvis slibehøvl eller poleringsmaskine, så i får en perfekt gulvafslibning.

Inden vi indgår en pris på gulvafslibning, kommer vi forbi og besigtiger gulvene, hvorfra vi kan give et konkurrencedygtigt tilbud – helt uforpligtende. Her vurderer vi selvfølgelig også om en gulvafslibning er den rette løsning for jer.

Afslibning af træterrasse

Er du husejer med have, betyder det sommeraftner med lækker mad på grillen, mens i nyder det gode vejr i haven. Er terrassen blevet slidt eller skadet fra vinteren, så kan vi hos B.B. Jørgensen hjælpe dig med en professionel afslibning af terrassen. Dette sikrer ikke bare en flot træterrasse til sommeren, men en solid overfalde uden splinter så du eller dine børn ikke får ondt i fødderne. Med en solid afslibning af terrassen får du også en lækker overfalde på terrassen. Ring til os på telefon 71 51 21 96 og få et gratis tilbud på afslibning af terrasse.

Slibning af gulve med fokus på kvalitet

Vi sørger altid for at udføre gulvafslibning i allerhøjeste kvalitet, så I får et lækkert resultat med flot finish. Med mange års erfaring, udfører vi ingen fejl i vores opgaver, men skulle uheldet være ude, sørger vi for at rette fejlen med det samme. Vi løser både opgaver for private, virksomheder og det offentlige. Det er vigtigt for os, at vi efterlader et flot gulv og en tilfreds kunde – hvér gang.

Der er mange der kaster sig ud i en gulvafslibning selv, men det kan desværre ende med at gøre mere skade end gavn, og i sidste ende kan man betale en formue for at rette op på skaderne. Vi ser desværre ofte, at dette medfører problemer og ødelagte gulve . Trænger jeres trægulv til en opfriskning, er vi klar til at hjælpe, med solid erfaring og de helt rette maskiner. Det er naturligvis vigtigt at understege, at det ikke er en uendelig løsning med gulvafslibning, da gentagne gulvafslibninger sliber gulvet tyndere og tyndere.

Få en pris på professionel gulvafslibning

Vi udfører opgaver på hele Sjælland, dog primært København og Hellerup. Men I er altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 51 21 96 eller skriv en mail til bbgulvservice@gmail.com​ for at høre mere om vores gulvafslibning eller andre af vores gulvservices.

Årets håndværker

Hos B. B. Jørgensen Gulvservice er vi meget glade og stolte over, at være blevet Årets Gulvlægger i 2018 og 2021 samt Årets Gulvsliber i 2019, 2020 og 2021.

Det vigtigste for os er dog, at vores kunder er glade for det arbejde vi leverer. Derfor sætter vi en stor ære i at levere flotte resultater til tiden – og til en fornuftig pris.

Glade kunder betyder nye kunder

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

B.B Jørgensen udførte et smukt arbejde og leverede nogle helt nye gulve. Et yderst servicemindet firma, der sørget for at holde en opdateret hele tiden. Af hjertet tak.

Philip

Få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en gulvspecialist til din næste gulvopgave? Så tøv ikke med at kontakte Bechir hos B. B. Jørgensen Gulvservice – hos os er du i bedste hænder! I Tvivl? Så tag et kig på vores anmeldelser på håndværker.dk eller anmeld-håndværker.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os.

© Copyright - B.B. Jørgensen Gulvservice